• 1-3 hverdage
  • Sikker betaling
  • 100% tilfredse kunder
  • 24/7 Kundeservice

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Pokémon produkter

Pokemon-Collection BoksePokemon Elite Trainer BoksePokemon Booster BoksePokemon Booster PakkerPokemon TinsPokemon-Decks & Battle StadiumPokemon Tilbehør


Pokémon i børnehøjde

Pokémon TCG (Kortspillet) har et sæt klare regler som giver mulighed for at man kan spille på et konkurrenceplan og derved opleve spillet på en sjov og udfordrende spiloplevelse for alle aldre. Mange børn spiller dog Pokémon efter deres egen sæt regler og spillet ender tit i en form for leg hvilket både er sjovt og lærerigt for børnene. De interagerer med kortene og samarbejder med hinanden i et Pokémon univers fyldt med små søde og sjove Pokémons.

Hos CardMonster erfarer vi at det er bedst at lade børnene lege og spille efter deres egne regler. Man kan så (når barnet er klar og motiveret) lære barnet de officielle regler. Én af de mest ’normale’ måder børnene leger med Pokémon kortene på er ved at organisere dem efter deres hitpoint (HP) eller niveau. Her øver børnene sig i begreber som tal, farver og abstrakt kategorisering alt imens de slapper af og hygger sig.

 
Ved at bruge vores webside accepterer du brugen af cookies som den er beskrevet i vores privatlivspolitik.
Du er nu med i klubben!
Denne e-mail er blevet registreret.