• 1-3 hverdage
  • Sikker betaling
  • 100% tilfredse kunder
  • 24/7 Kundeservice

Vi er eksperter i det nørdede

Som én af de førende aktører i branchen, tilbyder Cardmonster et stort udvalg af nørdede kvalitetsprodukter til yderst konkurrencedygtige priser. Vores sortiment dækker alt fra de nyeste samlekortsudgivelser (trading card), figurspil mm. til det mest eftertragtede hobbytilbehør og unikke nørdedet legetøj.

Men det er ikke kun det brede udvalg af produkter og konkurrencedygtige priser, som gør CardMonster til noget helt særligt. Vores dygtige og imødekommende team er også altid parate til at hjælpe dig med at finde lige netop det, du leder efter og besvare de eventuelle spørgsmål du måtte have. Hos CardMonster er vi eksperter i vores felt og vi brænder for at dele vores viden og passion med andre.

 

Et sted at mødes

CardMonster er et fantastisk sted at mødes med andre spilentusiaster og nyde en caféagtig atmosfære mens man spiller sit yndlingskort-, figur- eller brætspil.
Butikken er indrettet som en oplevelsesbutik, hvor man kan mødes med venner og andre spilentusiaster, og man kan købe varme og kolde drikkevarer samt lette snacks.
Vi afholder regelmæssigt spilaftener og større events, turneringer og arrangementer. Hold øje med vores sociale medier for at se tidligere events og at holde dig opdateret om kommende begivenheder. Butikken er et godt sted at mødes med andre entusiaster i en social og hyggelige atmosfære med fokus på spil og hygge.

 

Ejet og drevet af passionerede spillere

CardMonster er ejet og drevet af Simon (th.) og Thomas (tv.), som selv er passionerede spillere med over 25 års erfaring i nørde- og spilmiljøet. De har deltaget i et utal af turneringer og arrangementer over hele verden og har derfor en dybdegående forståelse for spillene og kulturen omkring dem. Deres erfaring og passion har hjulpet dem til at skabe en unik butik, der appellerer til andre spillere, samlere og hobbyister. Deres viden giver dem mulighed for at tilbyde et stort udvalg af forskellige spil, hobbyudstyr, legetøj og merchandise samt en masse arrangementer og turneringer i et hyggeligt og socialt miljø for kunder.

Som kunde hos CardMonster, kan du derfor forvente at få adgang til en viden og erfaring som rækker langt, samt det bedste udvalg af produkter på markedet. 

CardMonster er derfor det perfekte valg for dig, som er på udkig efter ekspertise og passion inden for samlekort (trading cards), figurspil, hobbytilbehør, nørdet legetøj mm. Vi har altid det seneste inden for hobbyen og vi lover dig en førsteklasses service - Du vil ikke blive skuffet!

 

 

Hensyn til miljøet og socialt ansvar

Genanvendeligt emballage

Hos CardMonster viser vi ansvar for miljøet b.la. ved at bruge genanvendelig emballage, som derved reducere vores emballagespild betydeligt.

Dette er en bæredygtig løsning, da det kan hjælpe med at spare på jordens ressourcer og mindske affaldet.

 

 

Pakker med omtanke

Vi tager også ansvar for miljøet i forhold til vores kunders online-ordrer ved at tilbyde "Pakker med omtanke" via PostNord. Det betyder, at alle online-kunder får deres ordrer kompenseret for den CO2, der udledes, når deres pakke sendes fra webshoppen. Dette er gratis for kunderne og pengene går til et unikt projekt, der skal genoprette dansk natur og reducere CO2-udslippet. Dette er blodt endnu et tiltag som vi hos CardMonster har implamenteret i virksomheden for at beskytte miljøet og gøre det nemmere for kunderne at handle ansvarligt.

Ved at bruge vores webside accepterer du brugen af cookies som den er beskrevet i vores privatlivspolitik.
Du er nu med i klubben!
Denne e-mail er blevet registreret.