• 1-3 hverdage
 • Sikker betaling
 • 100% tilfredse kunder
 • 24/7 Kundeservice

Hvorfor forudbestille?

Mange af vores produkter bliver revet væk, inden vi når at få dem hjem.
Efterspørgslen på nogle af vores produkter er så høj, at producenten simpelthen ikke kan følge med. Det kan derfor være en god ide at forudbestille en vare hvis du vil være helt sikker på at have den på officielle udgivelsesdato.


Hvornår bør jeg forudbestille?

Jo før jo bedre!
Vi oplever tit at populære produkter bliver udsolgt få minutter/timer efter vi har muliggjort forudbestilling på webshoppen. Du bør derfor sidde klar i det øjeblik varen bliver offentliggjort i webshoppen, hvis du vil være helt sikker på at få dit produkt ved udgivelsen. 

 

Hvor og hvornår offentliggøres forudbestillinger?

Kan du holde på en hemmelighed?
Det første sted vi offentliggør forudbestillinger, er igennem vores nyhedsbrev. Her får du information om hvor og hvornår du helt præcist kan forudbestille varen i webshoppen, og du vil på den måde stå forrest i ’køen’.

Hvis der stadig er forudbestillinger tilbage en time efter den er lagt i shoppen, så fortæller vi det igennem vores sociale profiler: Facebook, Instagram og Snapchat, så husk også at følge os der… så går du helt sikkert ikke glip af noget.

Hvornår modtager jeg mit forudbestilte produkt?

Som udgangspunkt på udgivelsesdagen!
Vi hader også at vente, og vi gør derfor ALT hvad vi kan for at du har det på udgivelsesdagen.

- Hvis du bestiller med levering, så sender vi det 1-2 dage inden den faktiske udgivelsesdato, så du har det i hænderne på selve udgivelsesdagen.

- Hvis du bestiller med afhentning, så kan du afhente det hos os ved midnat kl. 00:00:01

   

   Hvornår trækker i pengene for en forudbestilling?

   I det øjeblik du bestiller!
   Ved forudbestillinger trækker vi pengene for din ordre, når du bestiller din ordre. Vi har desværre oplevet, at folk har bestilt store mængder produkter som de ikke har kunne betale og vi har så stået med store varepartier som vi har haft svært ved at afsætte.

   Ved at bruge vores webside accepterer du brugen af cookies som den er beskrevet i vores privatlivspolitik.
   Du er nu med i klubben!
   Denne e-mail er blevet registreret.